Loading...

Prvi Hrvatski biciklistički forum 2017.

26.04.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj je približiti dosadašnju razvijenost i potencijale Hrvatske, unaprijediti ponudu na tržištu i učiniti Hrvatsku savršenom destinacijom za cikloturizam

U organizaciji hrvatske agencije ''Cycle Croatia'' 28. travnja 2017. održat će se 1. Hrvatski bicikistički forum godine u Hotel & Casa Sanfior Valamar u Rapcu.

Program započinje u 13:30 sati, a sastoji se od dva dijela: predavanja odabranih izlagača koji su već napravili prve korake u organiziranom cikloturizmu i mini sajma.

Forumu će prisustvovati pioniri cikloturizma u Hrvatskoj, putopisci, redakteri bazirani na trekking ili elektičnim biciklima te biciklima za brdski biciklizam (mountain-bike), stručni mediji za biciklizam s njemačkog govornog područja te svi zainteresirani za ovaj događaj. 

Cilj je približiti dosadašnju razvijenost i potencijale Hrvatske, unaprijediti ponudu na tržištu i učiniti Hrvatsku savršenom destinacijom za cikloturizam, omogućiti susret svih relevantnih zastupnika hrvatskog cikloturizma na jednom mjestu, stvaranje sveobuhvatnog hrvatskog bike kataloga, kao i dobrih budućih rezultata za hotelIjere, biciklističke klubove, turističke agencije, privatne iznajmljivače itd.

Detaljnije informacije o programu možete pronaći ovdje ili putem e-maila: info@cyclecroatia.com. 

 

Izvor i fotografija: Via Tempora d.o.o.

Vaši komentari