Loading...

Prvi kongres zdravstvenog turizma u Zagrebu

24.05.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj je identificirati i predstaviti mogućnosti tržišta, potaknuti izradu konkretne strategije razvoja zdravstvenog turizma Hrvatske i dr.

U Zagrebu će se 4. srpnja 2017. u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), s početkom u 09:00 sati, održati prvi kongres zdravstvenog turizma koji se realizira pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i Ministarstva zdravstva RH.

Organizacija kongresa pripada u strateške ciljeve razvoja zdravstva i turizma Hrvatske kao što su poboljšanje ekonomske situacije nacije i zdravstvenog sustava.

Predsjednik znanstvenog odbora je akademik Zvonko Kusić, a uz HAZU - Razred za medicinske znanosti, mnoge ugledne institucije i visokoobrazovne ustanove - suorganizacijske partnere kongresa, namjera organizatora je kongresom identificirati i predstaviti mogućnosti tržišta, poduzeti radnje i koristiti postojeće resurse za prosperitet svih interesnih skupina i dionika na tržištu zdravstva i turizma.

Također, cilj je u skoroj budućnosti pripremiti i otvoriti Hrvatsku za veliko tržište u segmentu korisnika zdravstvenog turizma iz EU i svijeta, te potaknuti izradu konkretne strategije razvoja zdravstvenog turizma Hrvatske.

Znanstvenom odboru kongresa i programu, pridružena su ugledna imena znanstvenika i stručnjaka iz područja medicine, kineziologije i turizma. 

''Kongres realizacijom podržava djelovanje Hrvatske udruge gluhoslijepih osoba "Dodir", s ciljem promicanja interesa gluhoslijepih osoba u Republici Hrvatskoj i izvan nje, ostvarivanjem njihovih temeljnih ljudskih prava na edukaciju, rehabilitaciju, komunikaciju i socijalizaciju.'', istaknula je organizatorica kongresa, Sunčana Matić iz agencije LUX.

Ulaz je slobodan uz prethodnu najavu.

Za više informacija o kongresu možete se obratiti na e-mail: info@lux-promocija.com.

 

Izvor: LUX promocija

 

Vaši komentari