Loading...

Prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica započeo s radom

15.07.2014
Lošinj Hotels & Villas hotel Aurora by Jadranka hoteli d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hotel Bellevue najveća je do sada pojedinačna investicija Jadranka grupe, ali i ulaganje koje stvara ključnu pretpostavku za prerastanje Lošinja u vodeću destinaciju vitalnosti i luksuza

Bellevue predstavlja ključni iskorak u razvoju lošinjskog turizma  najviše kategorije. Prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, Bellevue, otvoren je za goste nakon temeljite rekonstrukcije. Ukupno vrijedan više od 50 milijuna eura, Hotel Bellevue najveća je do sada pojedinačna investicija Jadranka grupe, ali i ulaganje koje stvara ključnu pretpostavku za prerastanje Lošinja u vodeću destinaciju vitalnosti i luksuza.

Obnovom Hotela Bellevue na razinu od visokih pet zvjezdica započeo je investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na otoku Lošinju koja će biti okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka.

Smješten u jedinstvenom okruženju u neposrednoj blizini mora, skriven između krošnji stoljetnih borova park šume Čikat, Hotel Bellevue ima ukupno 185 soba i 21 apartman te predstavlja savršeno mjesto za cjelogodišnji odmor. Jedinstveno arhitektonsko rješenje Hotela Bellevue rezultat je rada studija Rusan Arhitektura iz Zagreba, dizajn soba radila je tvrtka Arta-Projektiranja, dok dizajn rasvjete potpisuje Dean Skira. Hortikulturno projektiranje napravila je tvrtka Dionaea vrtovi, a izvođač građevinskih radova bila je tvrtka Radnik Križevci.

Bellevue raspolaže s nekoliko tipova soba (Deluxe, Superior, Superior atrium) i apartmana (Presidential, Luxury, Bellevue, Executive, Junior) koji nude pogled na šumu, more ili atrij hotela koji krasi vrt i lounge zona. Hotel nudi i brojne dodatne sadržaje i usluge, poput prijevoza gostiju posebnim avionom ili posebno koncipirane SPA Clinic La Vie en Rose.

Gostima su tako na raspolaganju posebno osmišljeni tretmani pomlađivanja, antistresni programi za očuvanje imunološkog sustava, razne masaže lica i tijela, relax zone, zimski vrt, te unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom.

U sklopu hotela Bellevue, uz bazen i na plaži, nalaze se barovi i restorani s biranom ponudom vrhunskih delicija s kopna i iz mora, te bogatom ponudom vina.

Kao prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, hotel Bellevue zaokružuje turističku ponudu Jadranke, kao jedne od vodećih hrvatskih turističkih kompanija.

Vaši komentari