Loading...

Prvi studij Gastronomije u Zagrebu

22.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Vrhunski domaći i stani predavači na studiju Gastronomije na Visokoj školi Aspira

Nakon uspješne godine u Splitu, Visoka škola Aspira studij Gastronomije će održavati i u Zagrebu gdje se upisuje 30 polaznika.

Studij Gastronomije je koncipiran na način da studente nauči važnosti gastronomije i enologije u kreiranju kompletnog turističkog doživljaja, upozna ih s tehnikama i poviješću kuhanja različitih svjetskih kuhinja i načinima oblikovanja vrhunskog gastronomskog proizvoda, svjetskim kulinarskim  trendovima te na koji način primijeniti sve naučeno u praksi. 

Studij traje tri godine po dobro uhodanom programu s vrhunskim domaćim i stranim predavačima poput:  Andreja Barbieria, Tonćija Drlje, Denisa Galića, Dina Galvagna, Vincenza Guarina (nositelja Michelinove zvjezdice), Antuna Niševića, Michaela Nossa, Branka Ognjenovića, Ivana Pažanina, Brace Sanjina, Hrvoja Zirojevića.

Više o studiju možete pronaći ovdje.

 

 

Izvor i foto: Aspira

 

Vaši komentari