Loading...

Prvi TUI Blue Hotel stiže u Hrvatsku

15.09.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U ljeto 2017. TUI Hotels & Resorts uvrstit će još jedan hotel u svoj portfelj: TUI Blue Jadran u Makarskoj

TUI Grupa time nastavlja svoju stratešku transformaciju u grupaciju hotela i krstarenja te neprestano širi svoj portfelj proizvoda ekskluzivnih za grupaciju. Osim novih TUI Blue hotela koji će se otvoriti na Tenerifima (studeni, 2016.), u Austriji (studeni, 2016.), Njemačkoj (prosinac, 2016.) i Italiji (proljeće 2017.), prva dva takva hotela su otvorena u Turskoj u svibnju ove godine. Specifičnost TUI Blue hotela je mogućnost rezervacije i kupnje usluga ekskluzivno kroz TUI-jeve kanale prodaje.

Thomas Pietzka, voditelj TUI Hotels & Resorts, je najavljujući otvaranje hotela izjavio: ''Hotelijerstvo je ključni element razvojne strategije TUI-a. Otvaranjem dodatnog novog hotela želimo pokazati da dosljedno provodimo naše ciljeve te da nastavljamo sa širenjem jedinstvene ponude za naše goste.''  

Novi hotel se trenutno kompletno obnavlja i prilagođava TUI Blue konceptu. Nalazi se u uvali na Makarskoj rivijeri, u mjestu Tučepi, a u vlasništvu je grupacije Bluesun Hotels & Resorts čiji je vlasnik Jako Andabak. ''Hrvatska se razvija u sve popularnije trend odredište zbog čega mi je posebno drago da se i mi razvijamo ovdje s našim hotelskim brandom TUI Blue'' izjavio je Artur Gerber, direktor TUI Blue-a.

Ovaj hotel s četiri zvjezdice smješten je neposredno uz plažu te će imati ukupno 161 sobu s jedanaest ekskluzivnih apartmana s bazenom. Resort će imati i četiri bara te tri restorana. Kao i svi drugi TUI Blue hoteli, TUI Blue Jadran će nuditi sveobuhvatan Bluefit program – kombinacija fitnesa, prehrane i wellnessa. TUI Blue vodiči nude privatne usluge za goste te su im dostupni kao osobni stručnjaci za odmor u regiji. Novi hotel u Hrvatskoj sadržavati će i ostale TUI Blue elemente poput moderne arhitekture, autentične domaće kuhinje za uravnoteženu prehranu te dizajn s  inovativnom tehnologijom. Rezervacije kreću od 29. rujna ove godine. 

Detaljne informacije o TUI Blue hotelima pogledajte ovdje.

Vaši komentari