Loading...

QATAR AIRWAYS POKRENUO SVOJU PRVU FACEBOOK KAMPANJU U HRVATSKOJ

04.09.2012
Qatar Airways
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Najsretniji imaju priliku osvojiti besplatno putovanje u Australiju i tri noćenja u hotelu Mercure u Perthu

ZAGREB, 01. rujna - Od danas, svi stanovnici Hrvatske te korisnici Facebooka imaju priliku biti dijelom uzbudljive nagradne igre Qatar Airwaysa u kojoj mogu osvojiti putovanje u Australiju i tri noćenja u australskom gradu Perthu. Nagradna igra pokrenuta je isključivo za hrvatske korisnike ove najpopularnije globalne društvene mreže.

 

Nagrađivani katarski avioprijevoznik nedavno je uveo novu redovnu liniju za za Perth u Australiji i tim povodom hrvatskim korisnicima Facebooka poklanja nagradno putovanje - dvije povratne karte ekonomskog razreda za letove u Perth s polaskom iz Zračne luke Zagreb. Nagrada uključuje i tri noćenja u hotelu Mercure smještenom u središtu Pertha. Inače, redovna linija za Perth najkraći je let kojim se iz Hrvatske može stići u zemlju u kojoj živi oko četvrt milijuna hrvatskih iseljenika.

 

Nagradna igra započela je danas, 1. rujna, i traje do 31. rujna. Kako bi sudjelovali u nagradnom izvlačenju, sudionici se trebaju prijaviti na stranici qatarairways.com/perth-hr te ostaviti svoje podatke, ime prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona.

 

Ovo je prva takva kampanja na društvenim mrežama koju je Qatar Airways pokrenuo isključivo za hrvatsko tržište. Cilj je uključiti što više hrvatskih korisnika na Qatar Airways Facebook profil te pružiti im, pored zabave i nagradnih igara, korisne informacije o povoljnim letovima prema čak 119 destinacija na koje Qatar Airways leti.

Marina Rukavina, komercijalna direktorica Qatar Airwaysa za Hrvatsku tim je povodom izjavila: „Velik postotak naših rezervacija obavlja se preko online kanala, tako da je većina naših putnika vrlo vična društvenim mrežama. Izuzetno nam je drago što smo pokrenuli ovu nagradnu igru specifično za hrvatsko tržište te vjerujemo kako je ovo prva u nizu kampanja za hrvatske korisnike društvenih mreža.“

Qatar Airways osvojio je niz priznanja na nedavno održanoj dodjeli nagrada Skytrax World Airline Awards - proglašen je drugu godinu za redom Najboljom zrakoplovnom  kompanijom na svijetu, sedmu godinu za redom Najboljim zračnim prijevoznikom Bliskog istoka, a ujedno je osvojio nagradu za Najbolju uslugu osoblja zračne linije na Bliskom istoku.

 

Qatar Airways jedan je od najbrže rastućih zračnih prijevoznika na svijetu, raspolaže mladom flotom od 111 zrakoplova koji lete na 119 najvažnijih poslovnih i turističkih središta na svim kontinentima. Ove godine je, osim Zagreba, uveo i linije za Baku (Azerbajdžan); Tbilisi (Gruzija); Kigali (Ruanda); Erbil i Bagdad (Irak), Kilimanjaro (Tanzanija) te Perth (Australija)

 

Sljedećih mjeseci Qatar Airways uvest će više atraktivnih letova za destinacije kao što su Yangon, Myanmar (3. listopada); Maputo, Mozambik (31. listopada); Beograd, Srbija (20. studenog); Varšava, Poljska (5. prosinca) dok od 10. travnja 2013. kreću letovi za Chicago, SAD.

Vaši komentari