Loading...

Rabac: Počinje poslovno turistička burza PUT

16.11.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U okviru burze, održat će se i svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best koje zajednički dodjeljuje časopis Way to Croatia uz podršku UHPA-e

Sutra, 17. studenoga, u hotelu Narcis u sklopu resorta Maslinica, pod pokroviteljtvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, počinje tradicionalni hrvatski godišnji poslovni susret i djelatnika iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva, medija i turističkih odredišta - poslovno turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinciji.

Burza će okupiti gotovo 160 sudionika, predstavnika 100-tinjak poslovnih subjekata iz agencijskog i hotelijerskog poslovanja, te iz sustava turističkih organizacija iz sedam zemalja: Bosna i Hercegovina, Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija. Tijekom radnog dijela oni će predstaviti svoju turističku ponudu, a u neposrednom poslovnom kontaktu razmijenit će informacije o novostima i programima pripremljenim za turističku 2015. godinu.

U okviru burze, u srijedu, 19. studenoga, održat će se i svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best za 2014.godinu koje zajednički dodjeljuje časopis Way to Croatia uz podršku Udruga hrvatskih putničkih agencija. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost, te razvoj i unapređenje ukupne turističke ponude destinacije. Ove godine od 147 nominiranih, u devet kategorija nagrade će primiti njih 34.

„Udruga hrvatskih putničkih agencija podržava i potiče razvoj održivih turističkih proizvoda namijenjenih ciljanoj skupini gostiju, onima koji, u potrazi za novim doživljajem i uspomenama, u destinaciju dolaze s dobrim namjerama i poštivanjem kulturnih, prirodnih i ostalih turističkih resursa lokalne zajednice. Stoga mi je drago što je UHPA početkom studenog u Zagrebu potpisala globalni etički kodeks Svjetske turističke organizacije i time još jednom potvrdila kako joj je stalo do prirodnog i ekološkog očuvanja destinacija te se nadamo da će sve više članova UHPA-e prihvatiti i pokrenuti inicijative i programe održivog poslovanja.“, poručio je predsjednik UHPA-e Boris Žgomba u susret dodijeli nagrade Simply the best u kategoriji putničkih agencija koja će se održati 19. studenog.

Tijekom dva dana sudionici burze upoznat će se i sa sadržajnom i raznolikom turističkom ponudom Rabca, Labina, Kršana i Raše, a posjetit će i nekoliko turističkih obiteljskih gospodarstava gdje će imati priliku isprobati vrhunska vina, svjetski cijenjena istarska maslinova ulja i sireve.

Više informacija ovdje

Vaši komentari