Loading...

Radionica ''Aktualni trendovi u turizmu i privatni smještaj''

11.05.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Besplatna radionica će se održati 17. svibnja u Dubrovniku

U organizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika (TZGD) i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u srijedu, 17. svibnja 2017. će se održati radionica na temu ''Aktualni trendovi u turizmu i privatni smještaj'' u hotelu Dubrovnik Palace u Dubrovniku s početkom u 11:00 sati. 

Cilj radionice je prezentirati i pojasniti aktualne trendove i promjene na turističkom tržištu, kako se njima učinkovito prilagoditi i unaprijediti kvalitetu i konkurentnost smještaja u domaćinstvu te time stvoriti prepoznatljiv destinacijski turistički brend.

Radionica se sastoji od tri radna bloka, a govorit će se o aktualnim trendovima i ulozi privatnih iznajmljivača u razvoju destinacije, ključnim odrednicama i smjernicama za svakodnevno poslovanje, opremljenosti objekta i značaju očuvanja autentične kulturne i prirodne baštine, fokusiranju na klijenta, odnosno, kako identificirati očekivanja i zahtjeve suvremenog turista, ulozi i značaju suradnje s turističkim agencijama, brendiranju te značaju labellinga i certificiranja kao dodatne oznake kvalitete. 

Također, sudionici će identificirati i razumjeti potrebe i zahtjeve suvremenih turista te kako upravljati jedinstvenim doživljajima smještaja u domaćinstvu. Očekivani rezultat je da sudionici znaju odabrati odgovarajuće kanale promocije i prodaje te surađivati s turističkim agencijama.

Osim navedenog, sudionici će upoznati primjenu i značenje društveno odgovornog poslovanja (DOP) – zakonodavstvo, certificiranje-labelling, kao i mobilne aplikacije i web sučelja.

Očekivani rezultati programa su identificiranje i razumijevanje trendova i potencijalnih ciljnih skupina i tržišta uz razumijevanje uloge privatnih iznajmljivača u razvoju destinacijskog menadžmenta.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijaviti se možete putem e-maila: info@tzdubrovnik.hr. 

Vaši komentari