Loading...

Radionica Zagreb: Google AdWords- savjeti iz prakse za putničke agencije

27.11.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prva radionica u Zagrebu na temu online marketinga održat će se u petak, 4. prosinca 2015. godine od 9:30 do 14 sati na Veleučilištu VERN' u Zagrebu u dvorani IMP 12

Riječ je o još jednoj radionici na kojoj se pokušava potaknuti korisnike da na kreativni i inovativni način pristupe online marketingu proizvoda i usluga turističkih agencija. Postoje novi alati s kojima se može napraviti dobra procjena gdje i koliko ulagati.  Na ovoj radionici predstavit će se sustav AdWords koji nudi nekoliko vrlo efikasnih novih funkcionalnosti kojima su putničke agencije bliže korisniku, te će se pokazati nove navike, alati i tehnike te kako ih koristiti u turizmu.

Miroslav Varga, predavač, jedan je od nekolicine Google AdWords Certified Trainera u Google Adriatics regiji s iskustvom rada na stotinama AdWords kampanja. Jedan je najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja Internet marketinga s tisućama referenci zadovoljnih polaznika i naručitelja projekata, te će na radionici pobliže predstaviti ovaj alat. 

Više informacija o temi  možete pronaći u programu. 

Radionica je namijenjena djelatnicima turističkih agencija koji se bave online marketingom i besplatna je za sve članove UHPA-e. 

Broj sudionika je ograničen,a za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac do srijede 2. prosinca 2015. do 11 sati:-Klikni za prijavu 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari