Loading...

Radionice na temu kulturnog turizma u Zagrebu i Splitu

25.09.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predavač je Stephen Spencer s više od četvrt stoljeća iskustva u području marketinga, konzaltinga, razvoja i implementacije brojnih inovativnih projekata kulturnog turizma

Hrvatska turistička zajednica će u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija tijekom 2018. i 2019. godine realizirati program edukacije za javni i privatni sektor na temu: ˝Razvoj, marketing i provedba destinacijskih proizvoda posebnih oblika turizma – kulturni turizam˝ uz izvođenje po 2 radionice u Zagrebu i Splitu.

Prva radionica Inovacije u kulturnom turizmu – Kako ga učiniti relevantnim i prihvatljivim? ima za cilj prezentirati i pojasniti metodologije koje će potaknuti razvoj kulturnog turizma, učiniti kulturnu baštinu dostupnom i potaknuti razvoj novih i jedinstvenih iskustava. Radionica će istražiti i dati odgovore na pitanje zašto je pristup s fokusom na klijente i njihova iskustva ključan, na koji način primijeniti ovakav pristup u razvoju kulturnog turizma, koje su prepreke i kako ih uspješno prevladati. Radionice će se održati 09.10.2018. godine u Splitu 11.10.2018. godine u Zagrebu. 

Druga radionica Inovacije u kulturnom turizmu – Kako pospješiti komercijalne potencijale? Ima za cilj prezentirati i pojasniti efikasne metodologije u svrhu jačanja komercijalnog potencijala kulturnog turizma. Studija slučaja se fokusira na primjeru trgovine u Buckinghamskoj palači, koja je otvorena 1993. godine i postigla odličan uspjeh. Ovaj modul će objasniti kako prepoznati komercijalnu priliku neovisno o vrlo osjetljivom značaju imovine i kako to iskoristiti na odgovarajući i uspješan način. Radionice će se održat 10.10.2018. godine u Split i 12.10.2018. godine u Zagrebu. 

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca. Ljubazno Vas molimo da svoju prijavu za svaku od radionica izvršite najkasnije 2 radna dana prije održavanja radionice putem sljedećeg linka: ovdje

Broj sudionika na radionicama je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih, HTZ zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste tvrtke odnosno organizacije ili institucije.

Napomena: Službeni jezik radionice je engleski bez simultanog/konzekutivnog prevođenja.

Izvor i foto: HTZ & UHPA

 

Vaši komentari