Loading...

Radionice o zdravstvenom turizmu i medicinskom wellnessu

12.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 11. listopada 2017. u Zagrebu

U suradnji s Ministarstvom turizma i Hrvatskom turističkom zajednicom 11. listopada 2017. godine održat će se dvije radionice.

Prva radionica, o zdravstvenom turizmu, obuhvatit će mogućnosti i preporuke ulaska lokalnih i regionalnih sredina u područje zdravstvenog turizma koji predstavlja dodatan, inovativan i atraktivan turistički sadržaj. Više informacija o radionici možete naći ovdje.

Druga radionica, o medicinskom wellnessu, predstavit će novu hotelsku uslugu koja će privući turiste i izvan sezone. Više o radionici pronađite ovdje.

Obje radionice su predkongresni sadržaj Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije i započinju u 16:00 sati. 

Članovima UHPA-e osiguran je popust na sve vrste sudjelovanja u iznosu od 20 posto.

Glavni sponzor Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije 2017. je IQCURE Better Life d.o.o., tvrtka s više od 2000 uspješno realiziranih projekata diljem svijeta.

Gost Foruma bit će g. Heinz Schletterer, idejni začetnik originalnog koncepta i predsjednik uprave, koji će detaljno objasniti koncept IQCURE-a i predstaviti pojedine proizvode kao što je primjerice „zdrava soba“. Na Forumu će se predstaviti i investicijski projekt ''Pašman resort'' o kojem više možete pročitati ovdje.

 

Izvor i fotografija:  Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2017

Vaši komentari