Loading...

Radionice u Splitu i Zagrebu: predstavljanje revizije norme ISO 9001:2015

19.01.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionica je namijenjena članovima UHPA-e koji imaju implementiran sustav upravljanja kvalitetom

Sredinom rujna 2015. međunarodna organizacija za normizaciju ISO izdala je novu reviziju norme sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015. Uz modificirane postojeće zahtjeve, norma unosi i nekoliko novih koji značajno mijenjaju dosadašnji pristup upravljačkim elementima sustava, što sve skupa traži dodatni angažman na prilagodbi sustava tim zahtjevima.

U sklopu projekta „Uvođenje inovativnosti u proces razvoja složenih proizvoda za posebne oblike turizma“ UHPA uz podršku Ministarstva turizma, organizira dvije radionice u  Splitu i Zagrebu s ciljem predstavljanja revizije norme sustava upravljanja kvalitetom.

Predstavljanje revizije norme ISO 9001:2015 u Splitu će se održati u četvrtak, 28. siječnja 2016. godine u trajanju od 09:30-14:00 sati u u prostorijama Suvremenog učilišta u Splitu, na adresi Mike Tripala 6 (neposredna blizina „Joker centra“), 

Ista radionica održat će se u Zagrebu u petak 29. siječnja 2016., 09:30 - 14:00 sati u prostorijama Ekonomskog fakulteta Zagreb, dvorana 14 (nova vijećnica), Trg J.F. Kennedyja 6.

Predavač: gosp Veljko Mahmet, predstavnik certifikacijske kuće Lloyd’s Register Quality Assurance.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen, te po popunjavanju broja sudionika poveznice neće biti aktivne.

 
 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

 

 

Vaši komentari