Loading...

Ras al Khaimah postaje ECTAA-ina odabrana destinacija

16.04.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sporazum je sklopljen za 2019./2020. te uključuje održavanje jedne od dvije sjednice ECTAA-e u toj blisko-istočnoj oazi

Agencija za razvoj turizma Ras Al Khaimah (UAE) potpisala je Sporazum o suradnji (MoU) s Europskim udruženjem nacionalnih udruga turističkih agencija i turoperatora (ECTAA) kako bi potaknula dolazak posjetitelja iz Europe u taj samozatajni emirat. Sporazum je potpisan 11. travnja 2019. godine od strane Haithama Mattara, izvršnog direktora Agencije za razvoj turizma Ras Al Khaimahe i Michela de Blusta, glavnog tajnika ECTAA-e.

Sporazumom se ECTAA obvezuje promovirati Ras Al Khaimahu kao odabranu destinaciju među svojim članicama koje čine preko 70.000 europskih putničkih agencija i turoperatora.  S preko šezdeset kilometara prekrasnih plaža, bogatih povijesnih utvrda, sa svojim slikovitim planinama i terakota pustinjama, Ras Al Khaimah očarava svojom  raznolikošću i nalazi se svega 45 minuta od Međunarodne zračne luke u Dubaiju.

ECTAA je tako postala važan partner u programu međunarodne promocije turizma Ras Al Khaimaha, nudeći snažan poticaj razvoju suradnje između europskih putničkih agenata i turoperatora s domaćim DMK, putničkim agencijama i drugim lokalnim dionicima.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: ECTAA

Vaši komentari