Loading...

Rivijera Crikvenica ima novu mrežnu stranicu

24.07.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

I promotivnu akciju na društvenim mrežama

Turistička zajednica Grada Crikvenice vrlo je aktivna u online promociji destinacije stoga su svoju novu mrežnu stranicu www.rivieracrikvenica.com maksimalno optimizirali i prilagodili trendovima korištenja online sadržaja putem mobilnih uređaja s naglaskom na vizualni identitet, atraktivne fotografije i promotivne filmove. Nova mrežna stranica omogućuje jednostavniju navigaciju i organizaciju sadržaja kako bi posjetiteljima bio omogućen lakši pronalazak važnih informacija potrebnih za planiranje putovanja. 

Istražite, uživajte i ponovite puno puta – to je poziv Turističke zajednice Grada Crikvenice koja je sukladno traženju brojnih gostiju pristupila proširenju jezičnih opcija pa je sav sadržaj o destinaciji dostupan na hrvatskom, engleskom, njemačkom, slovenskom, talijanskom i češkom jeziku, a u planu su i drugi jezici.

Nova stranica podijeljena je u pet glavnih područja: Otkrij rivijeru, Što raditi, Planiranje putovanja, Gdje odsjesti i Događanja. Svaki od ovih dijelova mega menija imaju i brojne pod-menije koji omogućuju jednostavno snalaženje u potrazi za turističkim sadržajima rivijere. 

„Rivijera Crikvenica se cijeli niz godina svojim promotivnim materijalima nastoji što bolje pozicionirati kao kvalitetna, raznolika i privlačna turistička destinacija. Uz sve potrebne servisne informacije korisnicima se nude multimedijski sadržaji (preuzimanje svih brošura, letaka, karata i planova mjesta za više jezika, promotivni spotovi, fotografije destinacije te logotip na 12 jezika), a također možete zaviriti u ambijent rivijere putem web kamera. Posebno ističemo vrlo informativan kutak za iznajmljivače“, poručuje Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice.

TZG Crikvenice se aktivno promovira i putem društvenih mreža, a upravo iz tog razloga pokrenuli su promotivnu akciju u koju su se uključili brojni gospodarstvenici te pripremili nagrade za posjetitelje Facebook ili Instagram profila Crikvenica-Croatia.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZG Crikvenica

 

Vaši komentari