Loading...

S7 Airlines uvodi izravnu liniju Pula - St. Petersburg

27.02.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Izravni letovi u oba smjera kreću 27. svibnja 2018. godine

Od Pule do St. Petersburga moći će se letjeti svaku nedjelju počevši od 27. svibnja 2018. Letovi kreću iz Pule u 10:10 i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14:20 po lokalnom vremenu, dok će povratni letovi kretati u 07:05 i stizati u Zračnu luku Pula u 09:15. 

„S7 Airlines svojim putnicima uvijek nudi nove mogućnosti za udobna putovanja. Putnici iz Pule sada mogu rezervirati let do St. Peterburga, odakle će moći putovati u druge gradove unutar ponude ruta S7 Airlinesa. Putnici iz St. Peterburga uživati će u izravnim letovima prema Puli, pogodnima kako za one koji se žele odmoriti na plaži, tako i za one koji preferiraju putovanje namijenjeno posebnim izletima i aktivnim zabavama“, izjavio je Igor Veretennikov, glavni komercijalni direktor S7 Grupacije.

Kompanija je najavila i uvođenje letova prema Cipru i Islandu, kao i direktne letove od St. Peterburga prema Alicante-u, Pisi, Kopenhagenu i Stockholmu tokom ljetne sezone.

S7 Airlines nalazi se među prvih 100 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki te zauzima treće mjesto u Istočnoj Europi, kako je naznačeno od strane mjerodavnog međunarodnog rejtinga Skytrax, a u 2017. godini članovi Grupacije prevezli su više od 14,2 milijuna putnika.

Više informacija potražite ovdje.

 

Foto: UHPA
Izvor: airwaysmug i HrTurizam

Vaši komentari