UHPA.hr
Loading...

Sajam TTG Travel Experience Rimini - suizlaganje na štandu HTZ-a

06.04.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Planira se održati u fizičkom obliku od 13. do15.10.2021. u Italiji

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) obavještava sve zainteresirane subjekte o mogućnosti suizlaganja na štandu Hrvatske turističke zajednice na sajmu TTG Travel Experience Rimini koji će se, prema trenutnim informacijama, održati u terminu 13.-15.10.2021. u fizičkom obliku.

Cijena suizlaganja obuhvaća cijenu zakupa i uređenja štanda koju se zakupnik-suizlagač obvezuje podmiriti HTZ-u. U ugovoru / prijavnici potrebno je popuniti cijenu, sukladno navedenim troškovima zakupa i uređenja navedenog sajama. HTZ napominje da je objavljena cijena uređenja stvarna cijena uređenja, a dok se sredstva ne iscrpe u prijavnicu je potrebno unositi 50% nižu cijenu u odnosu na stvarnu cijenu uređenja štanda.

Cijene suizlaganja možete pronaći na web stranici HTZ-a ovdje

Obzirom da se radi o poslovnom sajmu, a zbog trenutno važećih epidemioloških mjera moguće je zakupiti samo manje suizlagačko mjesto. HTZ će na vrijeme obavijestiti suizlagače ukoliko dođe do promjena.

Rok prijave za navedeni sajam je do 1. lipnja 2021. godine ili do popunjena raspoloživih mjesta.

Ugovor o suizlaganju za 2021. dostupan je ovdje, a Opći uvjeti suizlaganja dostupni su ovdje.

Podsjećamo da Turistička zajednica grada Zagreba svojim članicama daje potporu za sudjelovanje na sajmovima u organizaciji HTZ-a. Visina potpore TZGZ-a odnosi se na trošak 90% zakupa suizlagačkog mjesta, a navedene potpore spadaju u de minimis potpore.

Izvor i foto: HTZ

Vaši komentari