Loading...

SAVE THE DATE: Međunarodna konferencija: Inovacija i održivi razvoj proizvoda turizma posebnih interesa

04.03.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj konferencije je potaknuti inovacije i održivi razvoj proizvoda turizma posebnih interesa kroz razmjenu primjera dobre prakse i unapređenje suradnje turističkih agencija, turoperatora i destinacijskih menadžment kompanija iz Središnje i Jugoistočne Europe

Dvodnevnu međunarodnu konferenciju organizira Udruga hrvatskih putničkih agencija uz financijsku potporu Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Srednjoeuropske inicijative i Turističke zajednice grada Zagreba, a održat će se u Zagrebu, u hotelu Panorama, 5. i 6. travnja 2016. godine.

Na konferenciji će predstavnici turističke industrije, ugledni stručnjaci i govornici razmatrati brojne aktualne teme i promjene koje utječu na poslovanje turističkih agencija, prezentirati nove trendove, ideje i primjere dobre prakse, razmijeniti različita iskustva i gledišta te otvoriti dijalog i suradnju o inovativnim modelima razvoja održivih proizvoda turizma posebnih interesa (aktivni, kreativni, eno-gastronomski, tradicijski, kulturni turizam te školska putovanja). Konferencija će okupiti turističke agencije, turoperatore, destinacijske menadžment kompanije, udruge turističkih agencija, vodeće međunarodne stručnjake, hotele, vodiče i ostale poslovne subjekte u turizmu te predstavnike turističkih zajednica, javnih i obrazovnih institucija. 

Uz očekivano sudjelovanje preko 60 turoperatora i turističkih agencija iz Središnje i Jugoistočne Europe konferencija je sjajna prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata.

Više informacija i kako se prijaviti biti će uskoro dostupno.

 

IDSIT podržavaIDSIT pokroviteljIDSIT pokrovitelj

 

 

Vaši komentari