Loading...

Save the date: Regionalni sastanci u rujnu

19.08.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Bit će riječi o upravljanju kvalitetom i implementaciji načela ISO 9001:2008. Govorit će se o razvoju klastera i pametnim specijalizacijama

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) od 9. do 16. rujna 2014. organizira regionalne sastanke. Sastanci u rujnu održat će se u Istri 9. rujna i na Kvarneru 10. rujna. Dva regionalna sastanka održat će se u Dalmaciji, prvi 11. rujna, a drugi 12. rujna u Dubrovniku. Regionalni sastanak u Zagrebu održat će se 15. rujna i u Osijeku 16. rujna.

Tijekom regionalnih sastanka organizirat će se radionica društveno odgovornog poslovanja. Bit će riječi o upravljanju kvalitetom i implementaciji načela ISO 9001:2008. Govorit će se o razvoju klastera i pametnim specijalizacijama.

Među temama sastanaka bit će  ocjena sezone, predviđanja do kraja godine, sveprisutni izazovi u poslovanju, a raspravljat će se i o prijedlozima za uvrštenje u Program rada UHPA-e za 2015. godinu.

Stoga, molimo redovne i pridružene članove neka već sada, sukladno navedenim datumima, planiraju svoj dolazak na regionalni sastanak, a više detalja o točnom mjestu i vremenu održavanja objavit ćemo pravovremeno.(np)

Vidimo se,

Ured UHPA-e

Vaši komentari