Loading...

Save the date: Specijalizacije u Tuhelju 25. i 26. ožujka

24.02.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se edukacija za četrnaest specijalizacija, od kojih je sedam novih

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) održat će dvodnevne edukacije u sklopu projekta Razvoj klastera pametnih specijalizacija. Edukacija za sedam novih i sedam oformljenih specijalizacija  održat će se 25. i 26. ožujka u Tuheljskim Toplicama.

Ključni aspekt edukacija je jačanje ljudskih potencijala i unapređenje novih turističkih proizvoda te kao takav projekt slijedi Strategiju razvoja turizma RH do 2020. godine.

Ujedno specijalizacija turističkih agencija omogućuje bolje razumijevanje i praćenje potreba kupaca, postizanje većeg stupnja zadovoljstva i povjerenja kupaca-korisnika, efikasnije poslovanje, povećanje produktivnosti i profitabilnosti poduzeća, poboljšavanje interne komunikacije, ostvarivanje kontinuiranog rasta i razvoja te povećanje konkurentnosti ponude i stvaranje platforme za trajno poboljšanje podizanja kvalitete usluga putničkih agencija.

Edukacijom će biti obuhvaćeno sedam novih područja - geološki, ornitološki, sportski, arheološki, botanički i vjerski turizam te zračni prijevoz.

Također, održat će se edukacije i za sedam oformljenih specijalizacija po pojedinim temama, područjima i tržištima - eno-gastronomski turizam, PCO, posebna tržišta, privatni smještaj, pustolovni turizam, školska putovanja i DMK.

Tijekom idućeg tjedna članovi UHPA-e će putem maila dobiti dodatne informacije o tome kako se prijaviti i kako sudjelovati na edukacijama u sklopu projekta specijalizacija, a potom će biti upoznati s kriterijima i etičkim kodeksima specijalizacija.

Nastavno, zainteresirane redovne članove UHPA-e ljubazno molimo da sukladno navedenim datumima planiraju svoj dolazak na edukacije koje će se održati u Tuhelju. (np,ir)

Vaši komentari