Loading...

Savjetovanje: ''Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka''

20.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se u studenom u četiri županije

Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Udrugom gradova i Hrvatskom gospodarskom komorom u Republici Hrvatskoj organizira besplatna savjetovanja „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka-GDPR" koja  će se održati:

1. Šibensko-kninska županija – 9.11.2017.  s početkom u 12.00 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ (Poljana 6), Šibenik
2. Splitsko-dalmatinska županija – 10.11.2017. s početkom u 11.00 sati u Velikoj dvorani doma za starije i nemoćne, Ivana pl. Zajca 2, Split (Zenta)
3. Osječko-baranjska županija – 20.11.2017. s početkom u 11.00 sati u Velikoj vijećnici županijske Skupštine (Županijska 4), Osijek
4. Brodsko-posavska županija – 21.11.2017. u 11.00 sati u Velikoj vijećnici županijske uprave (Petra Krešimira IV 1), Slavonski Brod

Svrha savjetovanja je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka, te kvalitetnije primjene Zakona i nove Opće Uredbe o zaštiti podataka u svakodnevnom radu službenika čija je obavezna primjena od 25. svibnja 2018. Namijenjeno je službenicima za zaštitu osobnih podataka, predstavnicima tijela javne vlasti, predstavnicima i odgovornim osobama poslovnih subjekata i ostalim subjektima koji u svom radu prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Besplatno savjetovanje će provesti djelatnici stručnih službi Agencije, a potrebno se prijaviti putem e-maila edukacija.sluzbenik@azop.hr s naznakom za koji grad se prijavljujete. Broj mjesta je ograničen.

Članak Zaštita osobnih podataka u turizmu možete pročitati ovdje.

Dodatne informacija pronađite ovdje i na mrežnim stranicama.

Napomena: UHPA će u narednom periodu, u suradnji s AZOP-om, organizirati savjetovanje na temu primjene odredbi Uredbe na poslovanje turističkih agencija.

 

Izvor i foto: Agencija za zaštitu osobnih podataka

Vaši komentari