Loading...

Sedmo izdanje UHPA Stručne revije

24.05.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Povodom 25. rođendana UHPA-e za vas smo pripremili prošireno, slavljeničko izdanje revije u kojem donosimo pregršt tema i korisnih informacija

Novo izdanje UHPA Stručne revije donosi intervju s ministrom turizma, novim predsjednikom UHPA-e te direktoricom UHPA-ine preporučene destinacije.

Možete pročitati više i o četrdeset članova koji su, zajedno s uredom UHPA-e, uspješno uveli sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015, o EU projektu Volonturizam, kao i intervju s direktorom Europskog centra za ekoturizam i agroturizam (ECEAT) koji upravlja Travelife sustavom za touroperatore i turističke agencije.

Ovim brojem UHPA Stručne revije predstavljena su tri stručna članka na temu putničkih agencija i touroperatora kao distributivnog kanala hotelskih usluga, kako motivirati zaposlenike korištenjem internog marketinga te zanimljiva studija o posebnom postupku oporezivanja putničkih agencija u EU.

Vjerujemo da ćete i u drugim stalnim rubrikama revije pronaći puno zanimljivih i korisnih informacija, od prvog biciklističko-turističkog vodiča, putopisa o skrivenim putevima Angkorskog carstva pa do potencijalnih poslovnih partnera. 

 

Foto naslovnica: Robert Anić

Vaši komentari