Loading...

Sell Croatia 2018.: Poljska

29.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U sklopu opće radionice organizirat će se i stručni dio posvećen turizmu mladih i aktivnom turizmu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) organizira poslovnu radionicu Sell Croatia za hrvatske i poljske partnere u Varšavi (Poljska) 25.siječnja 2018. godine.

Sve turističke tvrtke iz Hrvatske pozvane su da aktivno sudjeluju na poslovnoj radionici u sklopu koje će biti organiziran i stručni dio posvećen turizmu mladih i aktivnom turizmu. Osim B2B radionica predviđaju se predstavljanja Turističkih zajednica županija. 

Ovim izravnim kontaktima možete na vrijeme ostvariti suradnju i poslove na tržištu Poljske za nadolazeću sezonu u  2018. godini.

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu ovdje i uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, a najkasnije do 31.12.2017.  ili do popunjena predviđenih mjesta (25).

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz samu organizaciju radionice predstavništvo na e-mail info@visitcroatia.pl  ili na telefon +48 22 828 51 93.

Više informacija pronađite ovdje i na službenim stranicama HTZ-a. 

HTZ zadržava pravo otkaza svake poslovne radionice u slučaju nedostatnog interesa sudionika, više sile ili drugog opravdanog razloga.

 

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

 

Vaši komentari