Loading...

Sell Croatia radionice u SAD-u

08.01.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u San Franciscu (20.02.) i Los Angelesu (22.02.)

U posljednjih nekoliko godina Hrvatska bilježi snažan trend rasta turističkog prometa iz SAD-a kao najznačajnije daleko emitivno tržište za Hrvatsku. Prema preliminarnim prognozama za 2018., Amerikanci će najviše putovati u zapadnoeuropske i mediteranske zemlje koje uključuju Hrvatsku kao jednu od najtraženijih Up and Coming odmorišnih destinacija.

Prema navedenom Hrvatska turistička zajednica organizirat će dvije Sell Croatia radionice, prvu u San Franciscu 20.02, a drugu u Los Angelesu 22.02. Fokus je na Kaliforniji koja prestavlja jednog od najvećih generatora turističke potražnje za Europu. Poslovne radionice Sell Croatia služe kao platforma za međusobno upoznavanje hrvatskih dobavljača (hotelijera, cruise line kompanija, turoperatora, incoming turističkih agencija, turističkih zajednica, itd.) i američkih partnera (turističkih agencija i turoperatora) te dogovaranje buduće suradnje. 

Sell Croatia radionica u San Franciscu održat će se 20.02.2018. godine u hotelu «W San Francisco» dva dana nakon završetka sajma «SF/Bay Area Travel & Adventure Show” na kojem će predstavništvo HTZ-a izlagati. Više informacija o sajmu možete naći na web stranici i ovdje.

Sell Croatia radionica u Los Angelesu održat će se 22.02.2018. godine u hotelu «Sofitel Los Angeles at Beverly Hills» dva dana prije početka sajma «Los Angeles Travel & Adventure Show” na kojem će predstavništvo HTZ-a sudjelovati kao jedan od izlagača zajedno sa TZ Grada Zagreba. Više informacija o sajmu možete naći na web stranici i ovdje.

 

ROK PRIJAVE: najkasnije do 05.02.2018.  ili do popunjenja slobodnih mjesta (20).

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za sve ostale informacije obratite se predstavništvu na email adresu cntony@earthlink.net  ili na broj telefona  +1 917 615 4029.

 

NAPOMENA: Hrvatska turistička zajednica ovim putem pridržava pravo otkaza svake poslovne radionice u slučaju nedostatnog interesa sudionika, više sile ili drugog opravdanog razloga.

 

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

Vaši komentari