Loading...

Sell Croatia u Australiji i Novom Zelandu

14.01.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Rok prijave za poslovne radionice do 23.1.2020. godine

Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom i ove godine organizira radionice u Australiji (potrebna viza), dok će se radionica u Novom Zelandu održati u suradnji s Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Prezentacija i poslovna radionica u Novom Zelandu održat će se u Aucklandu 26. ožujka 2020. godine, dok će se prezentacija i poslovna radionica Hrvatske i Slovenije u Australiji pod nazivom »CROATIA & SLOVENIA: FULL OF WAYS TO FEEL AND EXPLORE« održati u Sidneyu 31. ožujka te Melbourneu 2. travnja 2020. godine.

Naglasak ovogodišnjih radionica u Australiji će biti na klasičnim outdoor aktivnostima, aktivnostima vezanim uz more (jedrenje, surfanje i slično) te na eno-gastro ponudu s fokusom na domaću i autentičnu kuhinju hrvatskog podneblje. Isto tako cilj je na radionici predstaviti „slow adventure“ ponudu o kojoj možete pronaći više informacije u brošuri – ovdje.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo ispunite ON-LINE prijavnicu za maksimalno dvije osobe po tvrtki, a najkasnije do 23.1.2020. godine ili dok se ne dosegne maksimalan broj prijava.

Ukoliko se do roka ne prijavi najmanje 10 hrvatskih subjekata, postoji mogućnost da će se poslovna radionica otkazati.

HTZ napominje da sukladno novom Zakonu o turističkim zajednicama koji se primjenjuju od 1.1.2020. godine, prezentacije na inozemnim tržištima (uključujući Sell Croatia radionice) predviđene su samo za Regionalne turističke zajednice te lokalne turističke zajednice koje ostvaruju više od 1.000.000 komercijalnih noćenja godišnje.

Liste stranih sudionika neće biti dostupne na web stranici već će se dostaviti svim registriranim sudionicima nekoliko dana prije radionice.

Lokacije održavanja i program trenutno nisu poznati te će naknadno biti objavljeni.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava molimo kontaktirajte workshop@htz.hr

Više o poslovnim radionicama i napomenama HTZ pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari