Loading...

Sell Croatia u Chicagu

13.03.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovna radionica održat će se 25. travnja 2019.

Na američkom tržištu Hrvatska je među top pet emerging destinacija što potvrđuje snažan rast turističkog prometa iz SAD-a u posljednih nekoliko godina te pozicionira SAD kao najznačajnije daleko emitivno tržište za Hrvatsku.

Unaprjeđenje prodaje jedna je od ključnih aktivnosti u suradnji s predstavnicima turističkog gospodarstva što potkrepljuju dosadašnja dobra iskustva i rezultate, te je Hrvatska turistička zajednica ove godine odlučila organizirati Sell Croatia radionicu u Chicagu. Poslovna radionica Sell Croatia služi kao platforma za međusobno upoznavanje hrvatskih dobavljača (hotelijera, cruise line kompanija, turoperatora, incoming turističkih agencija, turističkih zajednica, itd.) i američkih partnera (turističkih agencija i turoperatora) te dogovaranje buduće suradnje.

Sell Croatia radionica u Chicagu održat će se u hotelu «W Chicago-Lakeshore» 25. travnja 2019.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu i uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, do 05.04.2019. kako bi se mogle zaključiti liste hrvatskih sudionika. 

Hrvatska turistička zajednica zadržava pravo otkazivanja poslovne radionice 30 dana prije najavljenog datuma u slučaju slabog interesa sudionika ili više sile.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata kontaktirajte workshop@htz.hr, a za sve ostale informacije obratite se predstavništvu na email cntony@earthlink.net.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: HTZ

 

 

Vaši komentari