Loading...

Seminar o vođenju u pustolovnom turizmu

11.12.2017
VMD putnička agencija d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u Zagrebu, 16.12.2017. i na PP Medvednici, 17.12.2017.

VMD Adventure Travel organizira Seminar o vođenju u pustolovnom turizmu, koji će se održati 16. prosinca 2017. u Zagrebu, s početkom u 10.00 sati te na izletu na PP Medvednica, 17. prosinca 2017. s početkom u 08.00 sati.

Seminar će voditi Edo Vričić, suvlasnik VMD putničke agencije i diplomirani ekonomist (turizam) s više od 12 godina iskustva u kreaciji, izvedbi, praćenju i prodaji turističkih aranžmana aktivnog i kulturološkog karaktera.

Ovaj seminar će doprinijeti razvoju kvalitetnijeg turističkog kadra u kontinentalnoj Hrvatskoj te pozitivno utjecati na opći razvoj održivog turizma u našim krajevima kroz uspostavljanje novih suradnji. Namijenjen je svima koji su zainteresirani za rad u pustolovnom turizmu općenito, te za rad unutar VMD tima, kao pratitelji naših grupa na turama aktivnog odmora. Za polaznike koji prođu proces selekcije i udovolje uvjetima (minimalno 1 strani jezik i sl.) seminar će biti besplatan.

Glavne teme seminara:

  • Trendovi aktivnog odmora i njegovog razvoja u Hrvatskoj, s naglaskom na pješački put Via Dinarica
  • Mogućnosti za edukaciju u pustolovnom turizmu (tečajevi za planinarske vodiče u organizaciji Stanice planinarskih vodiča Zagreb, tečajevi za biciklističke vodiče koje organizira IRTA, itd.)
  • Mogućnosti zaposlenja i suradnje s VMD timom u sezoni 2018., na poslovima vođenja pješačkih, biciklističkih i sl. tura.

Gost seminara biti će i Alan Čaplar, predsjednik udruge Via Dinarica Croatia, tvorac knjige “Planinarski vodič po Hrvatskoj" i pročelnik Stanice planinarskih vodiča Zagreb, koji će polaznike seminara upoznati s jednim od najnovijih i najuzbudljivijih projekata održivog turizma u Hrvatskoj i regiji - Via Dinarica.

Sve informacije i upute vezane za seminar možete pogledati ovdje.

Za sve dodatne upite, možete nam se obratiti na e-mail edo@vmd.hr ili telefon 01/6065 840.

 

Izvor i foto: VMD Adventure Travel

Vaši komentari