Loading...

Seminar "Specifičnosti poslovanja turističkih agencija - PDV, PPO i porezna reforma "

27.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

UHPA organizira seminare u Rijeci, Zagrebu i Splitu

Sa svrhom unapređivanja poslovanja u turističkim agencijama te rješavanja nejasnoća oko poreznih obveza turističkih agencija proizašlih iz Zakona o porezu na dodanu vrijednost, Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) organizira jednodnevne radionice u tri grada pod nazivom “Specifičnost poslovanja turističkih agencija PDV, PPO i porezna reforma“.

Radionice će se održati od 10.00 do 16.00 sati prema sljedećem rasporedu:

  • Rijeka, 12. listopada 2017. 
  • Zagreb, 13. listopada 2017.
  • Split, 15. studenog 2017.

Na radionicama će biti riječi o pravilnom obračunavanju porezne obveze (kalkulacija cijene, provizije, ispostavljanje računa i dr.), PDV-u i posebnom postupku oporezivanja, primjeni Frankfurtskih tablica i primjera iz prakse Zakona o zaštiti potrošača, Računovodstvenoj politici u turizmu i dr. Predavačice su mr.sc. Miljenka Cutvarić (HZRIF) i Dunja Šarić dipl.iur. (HZRIF), vrhunske stručnjakinje iz područja računovodstva i financija.

Zbog ograničenog broja sudionika, za jednog predstavnika agencije članova UHPA-e sudjelovanje je besplatno, a za ostale prijave članova je cijena 400kn + PDV. Prijave će se bilježiti prema redoslijedu zaprimanja na listu čekanja te će im, po isteku roka za prijavu, biti poslana informacija o mogućnosti sudjelovanja i pozivu na plaćanje participacije.

Rokovi za prijavu

  • Rijeka - 04.10.2017. do 12:00 sati
  • Zagreb - 04.10.2017. do 12:00 sati 
  • Split - 13.11.2017. do 12:00 sati

Prijavu je potrebno izvršiti putem online obrasca koji možete pronaći ovdje.

 

Izvor i foto: UHPA

Vaši komentari