Loading...

Sklopljena partnerska suradnja između iTravela i bugarskog Synoventa

25.08.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nakon što je turistička agencija DAN Travel odlučila kupiti softver, Synovent koji joj je u potrazi za softverom pomogao, prepoznao je u Lemaxu potencijalnog partnera.

Poduzeće Lemax, specijalizirano za proizvodnju softvera iTravel Software za turističke subjekte sklopilo je suradnju s bugarskim poduzećem Synovent u 2013. godini. Cilj suradnje bio je steći klijente na tom tržištu te pomoći bugarskim turističkim subjektima u uvođenju novih tehnologija i osvajanju turističkih tržišta.

Synovent je bugarsko poduzeće koje asistira drugim poduzećima u pronalasku potencijalnih klijenata kao i proboju na strano tržište. Primarno je Synovent usmjeren na turizam, a djeluje kao prodajni partner. Dakle, potpomaže svim turističkim subjektima u osvajanju novih turističkih tržišta, širenju proizvodnog programa i usvajanju novih tehnologija.
Suradnja ovih dvaju poduzeća počela je nakon što je turistička agencija DAN Travel iz Bugarske odlučila kupiti iTravel Software koji će podržati njen poslovni proces.  Presudilo je to što se spomenuti sustav bazirao na najnovijim tehnologijama i inovacijama te je u potpunosti bio prilagođen specifičnim potrebama agencije. Lemax je također bio zadužen za prezentaciju agencije online (kroz izradu web stranice koja je spojena na sustav i omogućuje online plaćanje).

Uloga Synoventa kao konzultantske tvrtke bila je ta da pomogne agenciji DAN Travel u odabiru softvera. Tada je prepoznala Lemax kao potecijalnog partnera za suradnju te je od tada iTravel Software kao proizvod postao još više konkurentan na bugarskom tržištu. U prilog je išla i činjenica što je sustav pogodan za sve vrste turističkih subjekata: incoming turoperatore, outgoing turoperatore kao i event organizatore, turističke agencije.

Suradnja je dosad polučila dobre rezultate, bugarskim turističkim subjektima donijela novitete u poslovanju, a s druge strane osigurala Lemaxu proboj na bugarsko tržište.

Vaši komentari