Loading...

Slavonija kao perspektivna cjelogodišnja turistička destinacija

12.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Uniline d.o.o. odabrao je Slavoniju za svoj team building

S obzirom na svoje prirodne ljepote, povijesne i kulturne znamenitosti te eno-gastro specijalitete, vrijeme je da Slavonija započne intenzivnije koristiti turističke potencijale te u konačnici izraste u cjelogodišnju i atraktivnu turističku destinaciju. Upravo iz tog razloga, Uprava Unilinea vodećeg hrvatskog turističkog operatora, odlučila je obići Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju te sagledati mogućnost za razvoj višednevnih destinacijskih i dnevnih izletničkih programa.

Unilineov top management obići će, od 11. do 14. listopada 2017., šire područje Belog Manastira, Vukovara i Osijeka te razgovarati s predstavnicima dviju županija, pojedinih gradova te ureda turističkih zajednica s ciljem sagledavanja perspektiva za razvoj turizma na tom području.

“Destinaciju za naš team building odabrali smo Slavoniju kako bi joj dali poslovni i društveni obol s obzirom na naš know – how i kanale prodaje kojima raspolažemo'' izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea, Potpredsjednik Europskog udruženja i nacionalnih udruga političkih agencija i touroperatora, Predsjednik Udruženja putničkih agencija pri HGK-u te dugogodišnji član Vijeća Hrvatske turističke zajednice, povodom dolaska Unilineovog tima u Slavoniju.

 

Izvor i foto: Uniline d.o.o.

 

Vaši komentari