Loading...

Snage udružili Emirates i flydubai

17.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj partnerstva je optimizacija mreža letenja i rasporeda dviju zrakoplovnih tvrtki koji će korisnicima ponuditi veći izbor ruta

U ponedjeljak, 17. srpnja 2017. zrakoplovne tvrtke iz Dubaija, Emirates i flydubai predstavile su partnerstvo kojim će udružiti snage kako bi ponudile putnicima još bolje opcije putovanja. Objema aviokompanijama će upravljačka struktura i dalje funkcionirati odvojeno, a međusobno će se nadopunjavati mreža destinacija kako bi povećale svoje poslovanje i ubrzale rast.

Partnerstvo će se pokrenuti tijekom narednih mjeseci, s prvim poboljšanim aranžmanom code-sharing koji počinje u posljednjem tromjesečju 2017. godine, a cilj je optimizacija mreža letenja i rasporeda obiju zrakoplovnih tvrtki koji će korisnicima ponuditi veći izbor ruta, te spojiti određene gradove. Očekuje se da će do 2022. godine zajednička mreža Emiratesa i flydubaija sadržavati 240 destinacija, prema kojima će se letjeti kombiniranom flotom od 380 zrakoplova.

Emirates i flydubai su u vlasništvu tvrtke Investment Corporation Dubai (ICD), ali djeluju sa zasebnim upravljačkim timovima. Emirates danas ima široko-trupnu flotu od 259 zrakoplova, a leti na 157 destinacija, dok flydubai ima flotu od 58 zrakoplova tipa New-Generation Boeing 737 s 95 odredišta. Sadašnja kombinirana mreža obuhvaća 216 destinacija. 

Timovi Emirates-a i flydubai-a zajednički rade na nizu inicijativa koje obuhvaćaju komercijalne poslove, planiranje mreža letova, poslovanje u zračnim lukama, iskustvo putovanja te usklađivanje programa lojalnosti (frequent flyer).

Više informacija pronađite ovdje.

 

Izvor: Turizmoteka

 

Vaši komentari