Loading...

Specijalizacije: Agencije za Školska putovanja o novom Pravilniku

16.09.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na sastanku specijalista razgovaralo se o zajedničkim promidžbenim aktivnostima, etici poslovanja i intenzivnijoj razmijeni iskustava dobre prakse

Specijalisti za školska putovanja Udruge hrvatskih putničkih agencija održali su sastanak i poludnevnu radionicu u Uredu UHPA-e 11. rujna.

Raspravili su izmjene i dopune Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole.

Mišljenja su da Pravilnik svakako definira određene stavke poslovanja, ali istovremeno ističu da još postoje nedoumice koje bi trebalo razjasniti apelirajući kod relevantnih institucija, a prije svega kod Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Usredotočili su se na usuglašavanje budućih zajedničkih aktivnosti koje će uključivati zajedničku promociju na sajmovima i skupovima ravnatelja, TV promidžbu i specijaliziranu brošuru s popisom UHPA specijalista za školska putovanja.

U sklopu planiranih aktivnosti specijalisti će organizirati dvodnevno putovanje u Slavoniju kako bi se bolje upoznali i predstavili potencijalnim poslovnim partnerima.

Podsjetimo, Udruga hrvatskih putničkih agencija okuplja 28 turističkih agencija koje su UHPA-ini specijalisti za školska putovanja, a više informacija o specijalistima dostupno je u rubrici Projekti –Specijalizacije – Školska putovanja ovdje.

Vaši komentari