Loading...

Split: Renovacija hotela Park

09.09.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hotel Park službeno zatvara svoja vrata 5. listopada 2014. godine, a otvorenje novoga hotela Park s 5* zvjezdica je planirano u lipnju 2015. godine

Jedan od najstarijih hotela u Splitu, hotel Park, kreće u renovaciju, dogradnju te prekategorizaciju na 5*,  priopćeno je iz hotela Park.

Najavljeno je uvođenje novih sadržaja, povećanje kapaciteta na 73 sobe te izgradnja novih prostora za dodatne sadržaje kao što su bazeni, kongresne dvorane, spa centar te 'staklenog vrta' na postojećoj terasi. Iz hotela su posebno naglasili kako će se ulaz u hotel vratiti na južnu stranu te da su za renovaciju dobili i potporu Europske unije kroz strukturne fondove.

„ Kao dosadašnji lideri splitskog turizma možemo s ponosom prvi istaknuti tablicu Europske unije na pročelju hotela, što je još jedan dokaz kako se splitska povijest pisala i nastavlja se pisati upravo u Parka“, navodi se u objavi hotela.

Hotel Park, pridruženi član UHPA-e od 2011. godine, službeno zatvara svoja vrata 5. listopada 2014. godine, a otvorenje novog hotela s 5* zvjezdica je planirano u lipnju 2015. godine.(np)

Vaši komentari