Loading...

SPLITB2B - Međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa

10.05.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tema susreta je „Food & Wine“ turizam

U organizaciji Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije (UDMKD) od 18. do 21. listopada 2017. u hotelu Cornaro u Splitu održat će se međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa SPLITB2B (Special Interest Tourism Workshop).

Na poslovno-turističkoj burzi poslove će dogovarati tridesetak predstavnika turoperatora i turističkih agencija iz Europe i svijeta te šezdesetak iz Hrvatske i regije s ciljem uspostavljanja novih poslovnih suradnji koje će rezultirati povećanim brojem turističkih dolazaka gostiju visoke platežne moći u pred i posezoni u Hrvatsku.

Tema ovogodišnjeg susreta je „Food & Wine“ turizam, dok će u budućnosti event uz navedenu, otvarati još najmanje jednu temu. Susret u splitskom hotelu Cornaro usmjeren je poticanju razvoja i prodaje višednevnih složenih turističkih proizvoda (paket aranžmana, događanja i skupova) u Hrvatskoj, a sastoji se od tri dijela: edukativnog, promotivnog i poslovnog.

Edukativni dio čine predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka, a poslovni dio B2B workshop uz informatičku potporu matchmaking software-a. U promotivnom dijelu kupcima (hosted buyers) će na dvodnevnom FAM Trip-u biti predstavljena Splitsko-dalmatinska županija kao turistička destinacija, a planiran je obilazak Splita, Omiša, Trogira, Klisa i otoka Brača.

Detaljnije informacije možete pronaći na službenim stranicama.

 

Izvor: HrTurizam.hr i splitb2b.com

Vaši komentari