Loading...

Strašno dobra vinska kušaonica

29.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hallowine u zagrebačkom Klubu književnika

U srijedu, 31.listopada s početkom u 18 sati u zagrebačkom Klubu književnika održat će se Hallowine. Riječ je o vinskoj kušaonici u režiji Vinoljubaca koja u Zagreb dovodi vinare Moslavine, Slavonije i Podunavlja. 

Ljubiteljima vina predstavit će se vinarije Florijanović, Trdenić, Feravino, Perak, Pinkert i Erdutski vinogradi. Posjetitelji će imati priliku kušati više od 30 vinskih etiketa, među kojima i autohtone hrvatske sorte škrlet i dišeča ranina.

U ugodnom ambijentu restorana Klub književnika, na glavnom zagrebačkom trgu, posjetitelji će imati priliku uživati u vinima po promotivnim cijenama, druženju s vinarima i živoj svirci akustičnog dua Vee Jay Acoustic. Kušaonica započinje u 18, a završava u 23 sata.

Organizator manifestacije je udruga Vinoljupci koja od 2014. godine aktivno djeluje na promicanju vinske kulture i turizma. Vinoljupci su do sada organizirali ukupno sedam open-air vinskih festivala, te brojna manja vinska događanja i susrete s ciljem kreiranja vinskog identiteta Zagreba i promicanja vinske kulture na neformalan i zabavan način.

Dobrodošli su svi neovisno u vinskoj stručnosti i predznanju, a dodatne informacije o Hallowine vinskoj kušaonici možete pronaći na njihovoj web i Facebook stranici.

 

Izvori i foto: Udruga Vinoljupci

Vaši komentari