Loading...

SUD SIT: Druženje sa stranim turoperatorima u Crnoj Gori

04.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovno druženje realizirat će se u sklopu projekta „Održivi razvoj turizma posebnih interesa“ kojemu je cilj potaknuti razvoj turizma posebnih interesa u prekograničnom području Konavala i Općine Tivat

Druženje lokalnih turističkih agencija i ostalih pružatelja usluga s predstavnicima turoperatora iz Velike Britanije, Njemačke, Nizozemske i Finske će se održati u utorak 5. svibnja 2015. godine u 9 i 30 sati u Porto Montenegru, Tivat, na katamaranu turističke agencije Huck Finn. Zainteresirani za poslovno druženje još uvijek se mogu prijaviti ovdje.

Poslovno druženje realizirano je u sklopu projekta „Održivi razvoj turizma posebnih interesa“ kojemu je cilj potaknuti razvoj turizma posebnih interesa u prekograničnom području Konavala i Općine Tivat kako bi se osigurao produženje sezone.

Projekt je financiran od strane Europske unije u bespovratnom iznosu od 293.597,32 eura i sufinanciran od strane Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge u iznosu od 16.312,58 eura. Ukupna vrijednost projekta je 351.847,01 eura i porovodi se kroz IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Crna-Gora 2007.-2013.

Vaši komentari