Loading...

SUD SIT poziv na konferenciju: Predstavljanje rezultata dvogodišnjeg EU projekta

01.09.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Projekt je rezultirao nizom aktivnosti, novim sadržajima, edukacijama, studijskim putovanjima, a uređeno je i 100 kilometara biciklističko-pješačkih staza. Na konferenciju pozivamo novinare i sve zainteresirane turističke djelatnike

Udruga Agroturizam Konavle i partneri u srijedu, 2. rujna, organiziraju konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti uspjeh projekta „Održivi razvoj turizma posebnih interesa – SUD SIT”, koji je financiran sredstvima Europske unije.

Konferencija će se održati u  Seoskoj kući Čilipi, Bistroće 2,  Konavle, u 15 sati.

Projekt „Održivi razvoj turizma posebnih interesa – SUD SIT”, provodio se na području Dubrovačko- neretvanske županije i Boke kotorske te je rezultirao nizom aktivnosti, novim sadržajima, edukacijama, studijskim putovanjima, a uređeno je i 100 kilometara biciklističko-pješačkih staza.

O svemu tome na konferenciji u Konavlima govorit će gđa. Melanija Milić, direktorica Regionalne razvojne agencije Dubrovačko – neretvanske županije (DUNEA), dok će gosp. Luka Anđelinić, tajnik Udruge Agroturizam Konavle navesti novitete u ponudi agroturizama.

O važnosti razvoja i promocije turizma za posebne interese kao što su eno-gastro turizam, kulturni, avanturistički, nautički itd. govorit će gosp. Dragan Kostadinović (Shuttle d.o.o.), član Nadzornog odbora UHPA-e i gosp. Vlado Ilišković (Korkyra Info d.o.o.), član Upravnog odbora UHPA-e.

Zajedničke uspjehe u povezivanju hrvatskih i crnogorskih poduzetnika istaknut će gđa. Zorica Gverović, predstavnica Općine Tivat.

Projekt Održivi razvoj turizma posebnih interesa proveo je Agroturizam Konavle s partnerima: Udruga hrvatskih putničkih agencija, Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije, Općina Tivat, Turistička organizacija Tivat i JP Komunalno Tivat. Projekt je financirala Europska unija kroz Program prekogranične suradnje Hrvatska-Crna Gora.

Više o projektu možete saznati na www.crossbordertourism.com

Vaši komentari