Loading...

SUD SIT radna skupina: Razvoj turističkih proizvoda HR-CG

27.05.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Članovim radne skupine na raspolaganju će biti stručnjaci za razna područja kao što je online marketing, omogućit će se odlazak na studijsko putovanje, suradnja sa stranim turoperatorima i promocija na specijaliziranoj mrežnoj stranici

U sklopu projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa SUD SIT formira se radna skupina za razvoj prekograničnih turističkih proizvoda Hrvatska – Crna Gora.

Radna skupina „Discover cross border routes and itineraries“ namijenjena je turističkim agencijama turoperatorima, ali i ostalim pružateljima usluga u turizmu koji žele osmisliti nove turističke programe uz specijaliziranu pomoć i kontinuiranu podršku.

Tako će članovim radne skupine na raspolaganju biti stručnjaci za razna područja kao što je online marketing, omogućit će se odlazak na studijsko putovanje, suradnja sa stranim turoperatorima i promocija na specijaliziranoj mrežnoj stranici.

Više informacija o tome do kada i kako se prijaviti dostupno je ovdje.

Podsjetimo, Cilj dvogodišnjeg projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa/Sustainable development of Special interest tourism SUD SIT je unaprjeđenje turističke ponude u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Projektne aktivnosti usmjerene su na razvoj turističke ponude u predsezoni i posezoni, a riječ je o izgradnji biciklističkih staza te osmišljavanju novih paket aranžmana prilagođenih potrebama najvećih europskih tržišta na polju gastronomije, enologije, aktivnosti u prirodi, aktivnog odmora, planinarenja, itd.

Partneri projekta su Razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA) i Udruga Agroturizam Konavle. Za realizaciju projekta, Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je osigurala bespovratna novčana sredstva Europske komisije u iznosu od 119.037 eura kroz IPA prekogranični program Hrvatska-Crna Gora. Crnogorski nositelj projekta je Općina Tivat u partnerstvu s Turističkom organizacijom Tivat i Javnim poduzećem „Komunalno“ Tivat. Ukupna vrijednost projekta je 351.847 eura. Projekt sufinancira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Vaši komentari