Loading...

SUD SIT stručnjaci: Besplatno online savjetovanje

12.02.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Kako poboljšati prodaju, online marketing, kako do novih tržišta - ova i brojna druga pitanja mogu se postaviti savjetnicima direktno na mail benjamin@dunira.com i dean@nizetic.com.

Stručnjaci Benjaminu Carey i Dean Nižetić tijekom veljače na raspolaganju su turističkim agencijama i pružateljima usluga u turizmu koji razvijaju nove proizvode za turizam posebnih interesa na području Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Tivat.

Naime, u sklopu EU projekta SUD SIT, tijekom veljače i ožujka su otvorene besplatne online konzultacije o izlasku na nova tržišta, učinkovitijoj promociji, online marketingu i brojnim drugim temama koje imaju zajednički cilj – poboljšati prodaju.

O stručnjacima

Benjamin Carey je konzultant s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom. Specijalizirao je održivi razvoj destinacija, upravljanje okolišem, izgradnju lokalnih kapaciteta i strateški marketing. Više o Careyju može se vidjeti ovdje, dok ga se izravno može kontaktirati na benjamin@dunira.com.

Dean Nižetić se online turizmom bavi od postavljanja adriatica.neta 2000. godine. Svoju specijalnost gradi upravo na e-commerce djelovanju u segmentu turizma, digitalnim marketingom, distribucijom te komercijalnom primjenom internetskih tehnologija u turizmu. Više o Nižetiću potražite ovdje, dok ga se izravno može kontaktirati na mail dean@nizetic.com

Podsjetimo, besplatne online konzultacije realizirane su u sklopu projekta „Održivi razvoj turizma posebnih interesa“ kojemu je cilj potaknuti razvoj turizma posebnih interesa u prekograničnom području Konavala i Općine Tivat kako bi se osigurao produženje sezone. Projekt je financiran od strane Europske unije u bespovratnom iznosu od 293.597,32 eura i sufinanciran od strane Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge u iznosu od 16.312,58 eura. Ukupna vrijednost projekta je 351.847,01 eura i provodi se kroz IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Crna-Gora 2007.-2013.

Vaši komentari