Loading...

Sufinanciranja aktivnosti vezanih uz obilježavanja 2018. godine kao EU-Kina godine turizma

20.04.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Europska komisija odlučila je financijski poduprijeti organizaciju ciljanih događanja i aktivnosti

U srpnju 2016. predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker i kineski premijer Li Keqiang proglasili su 2018. godinom turizma EU-Kina. Ciljevi turističke EU-Kina 2018. godine su povećanje posjetitelja u EU i Kini, potaknuti ulaganja u turizam te poticati dijalog i međusobno razumijevanje.

Europska komisija financijski će poduprijeti organizaciju ciljanih događanja i aktivnosti s ciljem povećanja turističkog prometa iz Kine i poticanja novih investicija. Moguća potpora koju Europska komisija razmatra pružiti bila bi ograničena na pokrivanje dijela troškova koji se odnose na organizaciju odabranih aktivnosti / događaja (npr. troškovi putovanja predavača i / ili smještaj, catering, promocija...). Bilo koja vrsta potpore, ako je prihvatljiva, ne bi mogla prelaziti 30.000 eura po odabranoj akciji / događaju, a pružat će se u skladu s pravilima Komisije.

Rok za prijavu prijedloga je 15. svibnja 2018. za aktivnosti koje bi se eventualno provodile u razdoblju od kolovoza do prosinca 2018. odnosno 15. lipnja 2018.  za aktivnosti u terminu od listopada do prosinca 2018. godine. 

Dodatne informacije pronađite u pozivu i obrascu budžeta

Izvor i foto: European Commission

 

 

Vaši komentari