Loading...

Suradnja Hrvatske i Rusije u kulturnom i zdravstvenom turizmu

13.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Voditeljica ureda UHPA-e Ivana Maltar, sudjelovala je na dvodnevnoj sjednici održanoj 11. i 12. lipnja 2017. u Zagrebu

U Zagrebu je, 11. i 12. lipnja 2017. godine, održana 1. sjednica radne skupine za turizam Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za ekonomsku i znanstveno-tehničku suradnju te je dogovorena suradnja na području kulturnog i zdravstvenog turizma.

Voditeljica ureda Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Ivana Maltar, sudjelovala je na dvodnevnoj sjednici na kojoj su prvog dana razmijenjene informacije o razvoju turizma, promotivnim i marketinškim aktivnostima te suradnji turoperatora i putničkih agencija u Hrvatskoj i Rusiji.

Drugi dan bio je posvećen zdravstvenom i kulturnom turizmu, odnosno suradnji u okviru zajedničkih projekata i aktivnosti na tim područjima te mogućnostima ulaganja u hrvatski turizam. Dogovorena je i izrada plana zajedničkih aktivnosti s terminima izvršavanja te zajedničko uključivanje u određene projekte vezane uz kulturni turizam za kojega u Rusiji, uz zdravstveni turizam, postoji poseban interes.

Hrvatsko je izaslanstvo predvodila Olivera Shejbal, pomoćnica ministra turizma i predsjedateljica hrvatske strane Radne skupine. Na sjednici su s hrvatske strane sudjelovali i predstavnici Ministarstva kulture, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Agencije za investicije i konkurentnost, Hrvatske turističke zajednice te Udruge zdravstvenog turizma.

Više informacija možete pronaći ovdje.

 

Izvor i foto: MINT

Vaši komentari