Loading...

Svakodnevna katamaranska linija Split - Bol - Split

28.07.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U ponudi je tvrtke Krilo shipping company d.o.o. i katamarana KSC Jaffa

Što kažete na vrhunsko vino i mediteransku hranu? Ili aktivni odmor? Bol ima sve. Na južnoj strani otoka Brača smjestio se Bol, najstariji gradić na bračkoj obali. Prostrane pješčane i šljunčane plaže koje se protežu u dužini od desetak kilometara. U Bolu ne možete zaobići bolski ponos - Zlatni rat, zasigurno najljepšu plažu čitavog Jadrana, koja svoj rt pomiče na jednu, sad na drugu stranu – igrajući neku čudnu igru s vjetrom i valovima.

O bogatoj povijesti Bola koja seže još u antička vremena svjedoče brojni arheološki nalazi i spomenici - rimska nakapnica za vodu, nadgrobne stele i reljefi, starokršćanski sarkofazi, predromanička crkva sv. Ivana i Tudora iz XI. st., biskupska rezidencija iz XII.st., crkva Gospe od Milosti iz XV.st., utvrđeni gotički ljetnikovac iz XV. st., renesansna barokna palača s vrijednom galerijom suvremene hrvatske umjetnosti ‘Branislav Dešković’ iz XVII.st. i mjesna crkva Gospe od Karmela iz XVIII. st.

Bol je poznata destinacija i za aktivni odmor. Na raspolaganju Vam stoje kvalitetna teniska igrališta, oprema za tenis, ljubazno osoblje te vrhunske teniske škole. Bol je danas postao omiljeno okupljalište windsurfera iz raznih krajeva Europe i svijeta. U akvatoriju oko jedinstvene plaže Zlatni rat možete uživati u mnogim sportovima i ludorijama na moru.

Bol se može pohvaliti i vrhunskom gastronomskom ponudom od moderne kuhinje do tradicionalne dalmatinske.

Do Bola možete doći direktnom svakodnevnom katamaranskom linijom iz Splita koju nudi tvrtka Krilo shipping company d.o.o. i njihov katamaran KSC Jaffa (duljina: 42m, širina: 11,5 m, broj sjedala: 400, brzina: 30 čvorova).

Karte možete kupiti na mrežnim stranicama Krilo shipping company d.o.o. ili direktno na brodu.

Za više informacija možete se obratiti gospodinu Juri Naranči na e-mail jurenaranca@gmail.com ili 091/1662718.

RASPORED PLOVIDBE: SVAKI DAN

SPLIT – BOL               BOL - SPLIT

09:30 – 10:30           11:00 – 12:00

17:00 – 18:00           18:30 – 19:30

 

Izvor i foto: Krilo shipping company d.o.o. 

 

Vaši komentari