Loading...

T.A. Radmanove mlinice podržava izvansezonske manifestacije

28.10.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Kao financijska i logistička potpora agencija je angažirana na različitim manifestacijama, a kako kažu, pogotovo onima koje utječu na razvoj cjelogodišnjeg turizma u Omišu

Potpora manifestacijama jedna je od aktivnosti turističke agencije Radmanove mlinice, a s ciljem unaprjeđenja održivog razvoja destinacije i suradnje s lokalnom zajednicom.

Uoči Svjetskog dana turizma, 26. rujna, u kanjonu rijeke Cetine, odnosno restoran izletištu Radmanove mlinice, okupilo se oko tisuću sudionika dviju manifestacija, rekreativne utrke te 16. međunarodnog moto susreta.

„Volim trčanje! Volim kanjon Cetine!“ naziv je rekreativne utrke u kanjonu rijeke Cetine od Poljičkog trga u Omišu do Radmanovih mlinica koja je okupila oko 250 sudionika.  Osim utrke rekreativaca te osnovnoškolaca, u Radmanovim mlinicama održan je dječji maraton za uzrast do 7 godina te dječja likovna radionica.

Obje manifestacije organizirane su na samom kraju turističke sezone, međunarodnog su karaktera i znatno su doprinijele povećanju broja dolazaka i noćenja u posezoni, što predstavlja jedan od glavnih izazova razvoja turizma u destinaciji.

„Rado se uključujemo kao financijska i logistička potpora manifestacijama, posebice onima koje se održavaju u pred i posezoni,  koje osim povećanja turističkog prometa, znatno utječu na razvoj cjelogodišnjeg turizma u Omišu i kanjonu rijeke Cetine“, kazala je Dunja Kadrić , voditeljica turističke agencije Radmanove mlinice.

Partneri na realizaciji manifestacije "Volim trčanje! Volim kanjon Cetine!" bili su sportska udruga Plivački maraton i Turistička agencija Radmanove mlinice koji su prepoznali vrijednost ove manifestacije i svojim „nesebičnim trudom, entuzijazmom i angažmanom pripomogli organizaciji iste“, izjavila je  Petra Bartulović, direktorica TZ Omiš.

FOTO: T.A. Radmanove mlinice

Vaši komentari