Loading...

T.A. Radmanove mlinice sudjelovala je u projektu ˝Moje prvo ljetovanje˝

12.08.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj projekta bio je osigurati besplatno ljetovanje obiteljima s djecom, korisnicima socijalne skrbi čija djeca nisu nikada bila na moru

Dok su se u Dalmaciji punili  posljednji slobodni kapaciteti, Centar za socijalnu skrb Omiš u suradnji sa turističkim zajednicama Omiš, Dugi Rat i Podstrana, brojnim partnerima i ljudima dobrog srca, od 29. lipnja do 5. srpnja, uspješno je realizirao projekt ˝Moje prvo ljetovanje˝.

Cilj projekta bio je osigurati besplatno ljetovanje obiteljima s djecom, korisnicima socijalne skrbi čija djeca nisu nikada bila na moru. 

Turistička agencija Radmanove mlinice organizirala je boravak u kanjonu rijeke Cetine. "Druženje u Radmanovim mlinicama proteklo je u veseloj atmosferi , a nismo propustili priliku naše goste upoznati i s jedinstvenim specijalitetom omiškog kraja - soparnikom. Već pri prvom susretu s gđom Renatom iz Centra za socijalnu skrb ideja o projektu ˝Moje prvo ljetovanje˝ prihvaćena je s velikim entuzijazmom.  Dječja sreća i osmjeh rezultat su ovog projekta, a to je za nas neprocjenjiva nagrada. Veselimo se planiranom nastavku ove akcije i u budućnosti˝, izjavila je Dunja Kadrić, voditeljica turističke agencije Radmanove mlinice.

U ovom projektu sudjelovalo je mnogo ljudi koji su zajedno stvarali predivnu priču ljudske dobrote, potpuno volonterski i besplatno, zahvalni što im je ovakvo iskustvo omogućeno. 

Vaši komentari