Loading...

Tečaj za turističke pratitelje

27.10.2010
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U organizaciji Atlas Airtoursa će se od 16. studenog 2010. do 30. ožujka 2011. godine u hotelu Westin u Zagrebu održati tečaj za turističke pratitelje.

Program tečaja sastoji se od teorijske nastave (32 nastavna sata), praktične nastave (vježbe - 13 nastavnih sati), seminara i završnog ispita.
U slučaju zainteresiranih kandidata izvan Zagreba moguće je organizirati tečaj i u drugim gradovima. Troškovi tečaja i ispita iznose 1.600 kuna.
Posao turističkog pratitelja mogu obavljati samo osobe koje polože ispit za turističkog pratitelja. Ujedno, ispitu mogu pristupiti hrvatski državljani koji su poslovno sposobni i imaju najmanje srednju stručnu spremu. Tečaj za turističke pratitelje vodit će osobe s višegodišnjim iskustvom u tom poslu, najavili su organizatori, a upisi traju do 12. studenog 2010. godine.
Za detaljne informacije kontaktirajte poslovnicu Atlas Airtoursa u hotelu Westin, na brojeve telefona 01 6398 150 i 4852 750, posjetite internetsku stranicu www.atlasairtours.com ili pošaljite svoj upit na e-mail: duda.zdjelar@atlasairtours.com. JK

Vaši komentari