Loading...

Terme Tuhelj dobile novi kamp s pet zvjezdica

31.07.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Svečano otvoren luksuzni kamp Vita

U Termama Tuhelj, 26. srpnja 2019. godine, otvoren je kamp Vita, prvi s pet zvjezdica u ovom dijelu Hrvatske. Na više od 20 tisuća četvornih metara prostiru se dvije zone s ukupno 56 kamp parcela i dodatne dvije noćne za kratak boravak. S time da je 20 parcela otvoreno za posjetitelje tijekom cijele godine. Tu su restoran i bar osmišljeni za istinske hedoniste, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za mini golf i tenis.

„Budući da je kampiranje iznimno popularno u svijetu, naš kamp je još jedan snažan turistički adut, posebno atraktivan mlađoj populaciji. Oni ne traže samo odmor u prirodi, nego i pregršt dodatnih sadržaja, zabavu, dobru hranu, blizinu urbanih središta, opuštajuće tretmane, a to je upravo ono što im nudimo“, poručuje Vasja Čretnik, jedan od direktora Terma Tuhelj.

Unutarnji i vanjski bazeni, wellness ponuda u sklopu hotela Well****, gastronomski sadržaji brojnih restorana, vrhunska vina, kulturno nasljeđe, jedinstvena priroda, te blizina autoputa, dodatne su prednosti novoga kampa i Terma Tuhelj koje iz godine u godinu bilježe sve bolje rezultate.

„Otvorenjem kampa Vita završena je prva faza renoviranja nekadašnjeg kampa u Termama Tuhelj. Iduće godine slijedi druga faza koja će uključivati izgradnju luksuznog naselja s još 30 luksuznih kućica, kao i dodatnih sadržaja koji će obiteljima omogućiti pravi doživljaj, a parovima uživanje u wellness sadržajima u prirodi“, naglašava Florjan Vasle, jedan od direktora Terma Tuhelj te ističe kako će ukupna vrijednost investicije iznositi između 2,5 i 3 milijuna eura, ovisno o visini udjela strateškog partnera. 

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Ministarstvo turizma

Foto: Terme Tuhelj

Vaši komentari