Loading...

Terme Tuhelj: Konferencija o budućnosti turizma

23.01.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predstavit će se analiza globalnih turističkih trendova i trendova na području regije Alpe-Jadran

Budućnost u turizmu- vizije, paradigme i scenariji, jednodnevna je konferencija koja će se održati 28. siječnja u Termama Tuhelj.

Glavni predavač na konferenciji bit će dr. Luiz Moutinho, jedan od vodećih profesora na području marketinga u turizmu. Predstavit će analizu globalnih turističkih trendova i trendova na području regije Alpe-Jadran.

Ovim događajem IEDC-Poslovna škola Bled najavljuje novost u svojem programu, a riječ je o  postdiplomskom studijskom programu Menadžment u turizmu s kojim se planira krenuti u jesen 2014. godine. Studijski program bit će kombinacija postojećeg Executive MBA studija te dodatnih modula iz menadžmenta u turizmu.

Kotizacija iznosi 280 eura za prvog prijavljenog zaposlenika, a svakog idućeg 200. Ako se želite sudjelovati na konferenciji, obratite se na e-poštu manca.debeljak@iedc.si ili telefon +386 4 579 2520, a možete se i izravno prijaviti ovdje.

O predavaču

Prof. Luiz Moutinho vodi Zakladnu katedru za marketing na Poslovnoj školi Adam Smith Sveučilišta u Glasgowu u Škotskoj. Njegova područja znanstvenog rada obuhvaćaju biomarketing, neuroznanost u marketingu, evolucijske algoritme, ljudsko-računalnu interakciju, primjenu umjetnih neuronskih mreža u marketingu, modeliranje ponašanja potrošača, predviđanje budućnosti, marketing i turistički marketing. Objavio je 129 članaka u uglednim stručnim časopisima, kao i 26 knjiga.

Vaši komentari