Loading...

Tijekom siječnja 2016. godine dvije radionice u Dalmaciji

20.12.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionice na temu inovacija u offline marketingu i kako tehnologija može pomoći da budemo brži i konkurentniji održat će se u Visokoj školi za menadžment i dizajn ASPIRA

Radionica pod nazivom Inovacije u offline marketingu održat će se u četvrtak 14. siječnja 2016. godine u trajanju od 11:00 do 15:00 sati u u Visokoj školi za menadžment i dizajn ASPIRA, Domovinskog rata 65.

Na radionici sudionici će se upoznati s pojmom i značenjem inovacija u suvremenom konkurentnom poslovanju turističkih agencija. Upoznat će inovativani pristup marketingu i koje su inovacije u promocijskim aktivnostima turističkih agencija. Jedna od tema biti će odnosi između tradicionalnih i alternativnih (niskobudžetni) oblika promocije (gerila, virusni, buzz marketing).

Edukacija je namijenjena djeltanicima turističkih agencija, a više informacija možete pronaći u programu.

Predavač: Diana Plantić Tadić

Broj sudionika je ograničen, a za prijavu je potrebno ispunite online obrazac– Klikni za prijavu

 

Radionica pod nazivom Kako tehnologija može pomoći da budemo brži i konkurentniji? održat će se u petak 15. siječnja 2016. godine u trajanju od 10:00 do 14:00 sati.

Fokus radionice će biti na inovacijama, trendovima, alatima, metodama i primjerima dobre prakse koji su primjenjivi u organizaciji poslovanja turističkih agencija, a kao što su na primjeri IT rješenja za organizaciju kongresa, ispitivanje zadovoljstva kupaca, jednostavniju komunikaciju s kupcima, napredno korištenje excella i upotreba clouda.

Predavači: Tomislav Bronzin i Gabrijela Vratarić

Više informacija o programu možete pronaći ovdje.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac - Klikni za prijavu.

 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari