Loading...

tipTravel magazine donosi preporuke za zimska putovanja

02.12.2015
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ne znate kamo na skijanje, adventsko ili novogodišnje putovanje? Ideju pronađite u novom broju tipTravel magazina.

Strastveni skijaši, ljubitelji adventskih i novogodišnjih putovanja, ali i opuštanja u wellness oazama jednoglasno bi se složili da je zima odlično vrijeme za godišnji odmor. Ako ste i vi ljubitelj zimskih putovanja, u novom broju tipTravel magazina pronađite inspiraciju za sljedeće putovanje u jednu od domaćih ili europskih destinacija.
Na gotovo 140 stranica novog broja doživjet ćete Hrvatsku na drugačiji način i doznati koja su hrvatska odredišta za ovu zimu pripremila posebna događanja. Jeste li već šetali kroz idilu Plitvičkih jezera u zimskim mjesecima, doživjeli mirise i okuse Božića u Konavlima, istražili drvene ljepotice Zagrebačke županije, vozili bicikl atraktivnim predjelima Dalmatinske zagore? Niz ideja će pronaći i ljubitelji aktivnog odmora, kao i svi oni koji maštaju o opuštajućem vikend-bijegu.
tipTravel magazine otkriva i što se krije u Memorijalnom centru Fausta Vrančića na otoku Prviću, dok od UNESCO baštine predstavlja Godišnji pokladni ophod zvončara s područja Kastva. Ljubitelji skijanja će u novom broju saznati novitete koji ih ove godine očekuju na švicarskim i austrijskim skijalištima, dok će se ljubitelji wellnessa odlučiti za Sloveniju.
U posljednje vrijeme sve se više govori o "sharing economy", ali i o tzv. zelenim putovanjima pa je i tim svjetskim trendovima u turizmu posvećeno nekoliko stranica. Novi broj donosi i intervju s Jasnom Vaniček-Filom, direktoricom Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, koja otkriva turističke novitete županije, ali i najavljuje što vas sve očekuje na ovogodišnjoj Božićnoj bajci u Grabovnici, nedaleko Čazme, koja je postala svjetska atrakcija.
I u ovom broju, u suradnji s partnerima, tipTravel magazine čitateljima daruje ulaznice za koncerte i predstave (više na str. 96-98), kao i zanimljive knjige (više na str. 106-108).
Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je čitateljima dostupan bez naknade. Sva izdanja magazina možete pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin možete pronaći i na: www.tiptravelmagazine.com

Vaši komentari