Loading...

Tjedan odmora vrijedan od 10.-19.04.2020.

17.02.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Otvorene prijave za sve zainteresirane koji se žele uključiti u akciju

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica otvorili su prijave za sve zainteresirane subjekte iz turističkog sektora da se uključe i postanu dio nove promocije hrvatskog turizma kroz zajedničku akciju Tjedan odmora vrijedan u terminu od 10. do 19.04.2020. godine.

Podsjećamo kako je cilj potaknuti domaće goste da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske tijekom predsezone u tjednu od 10. do 19. travnja uz značajne uštede, kroz ponudu od 50% niže cijene turističkih usluga. 

Za sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i lječilišnog turizma. 

Svi zainteresirani svoju turističku uslugu mogu prijaviti putem web stranice tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ već od 17.02.2020. godine i besplatno unijeti svoju ponudu te u tjednu od 10. do 19.04.2020. prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a.

Akcija će se promovirati putem TV i radio spota, tiskanih oglasa, društvenih mreža, oglasa na web portalima te putem drugih digitalnih kanala HTZ-a.

Tijekom ožujka krenut će i velika nacionalna kampanja kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi.

Izvor i foto: MINT & HTZ

 

Vaši komentari