Loading...

Što je najgore, a što najbolje u Hrvatskoj za 2014. godinu?

02.06.2014
ABAK d.o.o. Vikendplaner.info
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hrvatski turizam i dalje pretežito nudi sunce, more, plaže i prirodne ljepote…ali je najpoznatija gospodarska grana u Hrvatskoj prema 59% građana koji su sudjelovali u IPSOS-ovom istraživanju za portal www.VIKENDPLANER.info

Visoke cijene smještaja i gastro ponude, te nedovoljno dodatnih sadržaja, i dalje su najveći  nedostaci hrvatskog turizma!

Precizne podatke i ostale zanimljivosti pogledajte u priloženom IPSOS-ovom istraživanju, a najnovije rezultate što je NAJBOLJE u HRVATSKOJ prema izboru građana svake pojedine županije u 11 kategorija (Priroda, Povijest, Osobe, Događanja, Kultura, Sport, Restorani, Smještaj, Zabava, Shopping, Proizvodi) pogledajte od danas na www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info

Rezultati su dostupni na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA, koja je besplatni GPS turistički vodič za iPhone i ANDROID mobitele, planer i foto album putovanja s preko 3.500 atrakcija!

Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – izabrali građani već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji lijepe naše Hrvatske, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta!

Ovim projektom dana je mogućnost. da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju i na kojem žive.

Mobilna aplikacija bestCROATIA, koju je do sada preuzelo više od 19.000 korisnika ima preko 3.500 atrakcija i radi OFF LINE (osim kad koristi Google mape). To je trenutno najpotpunija i informacijski najopsežnija turistička mobilna aplikacija za Hrvatsku. Iz aplikacije je moguće nazvati i rezervirati stol u restoranu ili sobu u hotelu, poslati mail i vidjeti web stranicu atrakcije, poslati komentar i sugestiju… Moguće je i slanje e-razglednica, turističkih mailova, komuniciranje putem društvenih mreža (Twitter, Facebook)… Svaka atrakcija ima link na portal www.VIKENDPLANER.info koji daje ideje za savršen vikend.

Svi vaši čitatelji, slušatelji i gledatelji u sljedećih 30 dana mogu besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju bestCROATIA na hrvatskom ili engleskom jeziku: iTunesGoogle Play

Vezane vijesti

Vaši komentari